O nama

Saveznik vašeg zdravlja

Ordinacija je otvorena u decembru 2014. godine. Kompletna elektroterapija se obavlja na uređajima najvišeg kvaliteta ENRAF NONIUS, koji je svetski lider u proizvodnji profesionalnih aparata za rehabilitaciju i fizikalnu terapiju. TONUS FIZIKAL nudi jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika uz najsavremeniju tehnologiju i uz specijalističke preglede, radi na prevenciji i očuvanju dobrog zdravlja, poboljšanju fizičkih performansi, funkcionalne sposobnosti i sveukupnog kvaliteta života. O Vama u našoj ordinaciji brinu doktori i fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom.

Naša Vizija

Vizija naše ordinacije doseže velike razmere u oporavku i terapiji beba, dece, sportista, mladih i starijih osoba. Cilj našeg postojanja je bolje i funkcionalnije zdravlje svakog od naših pacijenata. Trudimo se i težimo ka tome da svako ko dođe u našu ordinaciju iz nje izađe srećniji, zadovoljniji i zdraviji.

Ordinacija

Pogledajte ono što Vas očekuje kada dođete kod nas

Ordinacija Tonus Fizikal Vam nudi prijatan ambijent, uvek lepo raspoložene fizijatre koji su veoma strpljivi da saslušaju sve vaše probleme i pronađu najadekvatnije rešenje istih.

Sa vama će raditi jedni od najboljih doktora u svojoj oblasti sa kojima ćete se osećati ugodno i biti sigurni da ste u pravim rukama.

Želimo Vam dobrošlicu u ordinaciju Tonus Fizikal – Saveznika vašeg zdravlja!

O nama govore naši pacijenti, a oni su rekli…

  • Najsavremenija oprema, vrhunski stručnjaci i još jedna potvrda činjenice da je tradicionalna, narodna medicina - večna. Od preventivne izvanredne relaksacione masaže za opuštanje I dobro raspoloženje, do izlečenja mnogih deformacija, iščašenja I sportskih komplikovanih povreda. ISTINSKA KUĆA ZDRAVLJA I POZITIVNE ENERGIJE...
    Draško Aćimović
  • Super je sve. Osoblje, prostor, oprema. Lepo zamišljeno. Želim im puno posla.
    Branka Krčmar